PROTECCIÓN DE DATOS

 

Tus datos están protegidos

Actual Granollers, SL és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR ) i la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD), per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:
• Fi del tractament: Mantenir una relació comercial, gestió de vendes, administrativa, comptable, i per a l’enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis.
• Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de els mateixos.
• Drets que assisteixen a l’Usuari:
◦ Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
◦ Dret d’accés, rectificació i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
◦ Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.
• Dades de contacte per exercir els seus drets:
◦ Adreça postal: Domiciliada a efectes de notificacions al Carrer Carles Buhigas, 3k, 1ª planta, de la localitat de Canovelles (08420 – Bcn).
◦ Adreça electrònica: actual@actual.cat

Open chat