Idioma:
cat esp eng
Entrar a la web Actual.cat
Segueix-nos:
facebook twitter googleplus rss
Subscriure's al Newsletter
Totes les notícies

EL DISSENY SÍ VEN

15 de novembre del 2013
El dia 21 de Novembre, la Cambra de València ha organitzat una jornada de tallers gratuïts destinats a les empreses per analitzar les diferents utilitats del disseny oblidades per l'empresari i així demostrar que el disseny si ven .
 
En aquests tallers , es contesta a preguntes com Què és el disseny ? ¿ Per què el disseny ? Aporta algun valor a la meva empresa ? O és només un ham ?
 
Per aquest motiu i perquè el disseny és el nostre treball i tenim clar que el disseny sí ven , oferim una sèrie de raons per les que la teva empresa necessita disseny :
 
1 - Soluciona els problemes de comunicació que pugui tenir una empresa ja que mostra d'una forma clara els serveis que presta .
 
2 - De res serveix tenir un producte jo servei bo si no està envoltat d'una encertada comunicació gràfica , el millor exemple és Apple que ha passat de vendre ordinadors a vendre un estil de vida .
 
3 - És la manera de marcar la diferència respecte a la competència .
 
4 - A vegades és difícil explicar que fa un producte o perquè serveix un servei , la gràfica és una bona manera de comunicar-ho.
 
Aquests són 4 punts importants que et poden convèncer per començar a donar-li més valor al disseny dins de la teva empresa .
 
Des actual.cat , hem defensat , defensem i defensarem una manera de fer les coses sempre sota el prisma del disseny gràfic , utilitzant la part visual com a punta de llança per atraure nostres clients , creant webs atractives , boniques , creatives i evidentment funcionals .
Compartir
Facebook Twitter Google + Menéame.net
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews