Idioma:
cat esp eng
Entrar a la web Actual.cat
Segueix-nos:
facebook twitter googleplus rss
Subscriure's al Newsletter
Totes les notícies

Microsoft fa la renovació més important de Hotmail, el seu servei de correu electrònic

03 d'agost del 2012
Microsoft fa la renovació més important del seu servei de correu electrònic des del seu llançament l'any 1996 amb la intenció de plantar cara Google i el seu servei de correu Gmail.

Hotmail,
el fins ara servei de webmail més important amb 325 milions d'usuaris i propietat de Microsoft, ha llançat una completa renovació, en un nou intent de frenar l'empenta de Gmail que amb 8 anys de vida ja disposa de 298 milions d'usuaris.

Reanomenat com a Outlook.com (nom familiar per a molts usuaris d'Office), el nou servei de correu electrònic ofereix un aspecte net i clar, una imatge moderna i atractiva, amb un predomini del color blau i blanc, que per moments fan recordar a la senzillesa i neteja de Gmail.

Seguint els passos de Gmail, Outlook.com permet un accés simplificat a altres productes de Microsoft, com SkyDrive, Office Web Apps i pròximament servei de videoconferències d'Skype. A més el servei també oferirà una millora amb la connectivitat de xarxes socials (Facebook, Twitter i LinkedIn) i noves funcions per combatre el correu no desitjat o Spam.
Compartir
Facebook Twitter Google + Menéame.net
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews